NieuwsKatrien Grauwet, Nele Dejonckheere, donderdag 08 april 2021

Neem deel aan het lerend netwerk 'storytelling' en ontdek jouw unieke verhaalArtikels

Van oudsher voelen mensen zich aangetrokken tot verhalen. Ze willen zich graag verbinden met verhalen die hen weten te raken, ook al zitten daar soms commerciële drijfveren achter. De band is een stuk sterker dan wanneer je je beperkt tot communiceren over wat je doet of wat je verkoopt. Ontdek samen met andere hoeveproducenten hoe jij aan ijzersterke klantenbinding kan doen door jouw uniek verhaal te vertellen.

Neem deel aan het lerend netwerk 'storytelling' en ontdek jouw unieke verhaal

Elke hoeveproducent heeft een uniek verhaal te vertellen waarmee je consumenten kan aanspreken. Maar wat is nu precies jouw verhaal en hoe integreer je dit in je communicatiekanalen?

Samen leren, samen inspireren

Via een lerend netwerk ga je onder begeleiding van expert Maxiem Depypere van Wolfpack Branding samen met andere hoeveproducenten aan de slag om je identiteit in kaart te brengen en deze te vertalen in storytelling. Je leert :

  • wat je onderscheidend en uniek verhaal is,
  • wie je klanten zijn (buyer persona),
  • hoe je jouw verhaal kan communiceren.

UNIZO neemt in opdracht van Inagro de organisatie van het lerend netwerk op zich vanuit zijn expertise in de organisatie van ondernemersforums. Het traject omvat vijf groepssessies van twee uur waarin ruimte is voor inspiratie en ervaringsuitwisseling. Na elke groepssessie krijg je een kleine opdracht mee naar huis. Aanvullend voorzien we ook een-op-eenbegeleiding om in de diepte te kunnen werken en jullie eigen uniek verhaal te kunnen vastleggen. Het volledige traject (groepssessies en individuele coaching) omvat 15 uur begeleiding en vindt plaats in de periode half april tot half juni.

2021-04-08-storytellingdef.jpeg


Jouw engagement beloond met gratis professioneel beeldmateriaal

Een sterk verhaal komt het best tot zijn recht als je het illustreert met professionele foto’s. We bieden aan elke deelnemer die alle groepssessies volgt én de opdrachten uitvoert een bezoek van een professionele fotograaf. Daarnaast bezorgt expert Maxiem Depypere jou tekstmateriaal, zoals quote(s), baseline voor website en social media,… Zo beschik je over de nodige instrumenten om je verhaal professioneel te communiceren.

Indien je zelf een sessie niet kan meevolgen, mag je ook iemand afvaardigen die jouw hoevewinkel vertegenwoordigt.

Plaatsen beperkt

Via het PDPO-project Farmer Business+ kunnen tien* West-Vlaamse hoeveproducenten deelnemen aan het lerend netwerk.

Omdat we de kennis zo ruim mogelijk willen delen met andere hoeveproducenten kan in de toekomst gevraagd worden om jullie kennis en inzichten te delen met andere ondernemers of hierover te getuigen.  

Ja, ik neem deel aan het lerend netwerk.

* Bij meer dan tien inschrijvingen selecteren we de deelnemers op basis van inschrijvingsmoment en motivatie om aan het lerend netwerk deel te nemen.


Data en locaties

  • Woensdag 21 april van 20 u tot 22 u – online meeting
  • De vier andere data bepalen we gezamenlijk met alle deelnemers. Deze vinden plaats in de periode half april tot half juni. Afhankelijk van de coronamaatregelen organiseren we deze online of bij een deelnemend bedrijf.


Praktisch

  • Er is plaats voor tien West-Vlaams landbouwers die actief zijn in de korte keten.
  • Deelnemen is gratis.
  • Inschrijven is mogelijk tot en met woensdag 14 april.


Meer info

Heb je vragen? Neem contact op met Katrien Grauwet via katrien.grauwet@inagro.be.

farmerbusiness.jpg

Gekoppelde thema's & sectoren: Landbouwverbreding | -- Algemeen --