NieuwsMuriël Derycke, Nele Dejonckheere, dinsdag 23 maart 2021

Gratis event- en communicatiebegeleiding voor jouw zomeractiviteitArtikels

Plan jij een activiteit voor deze zomer? Toets dan zeker je idee af met onze event- en communicatiecoach tijdens een quick-scan. Jij legt je idee uit aan onze coach, en in ruil krijg je tips over de organisatorische aanpak en mogelijke communicatiekansen. Smaakt dat naar meer? Geef dat aan op het einde van het gesprek. Twee landbouwbedrijven met een origineel idee én goesting om erin te vliegen, krijgen extra begeleiding op maat.

Gratis event- en communicatiebegeleiding voor jouw zomeractiviteit

Tevreden landbouwers na de eerste quick-scans

Op maandag 22 maart vonden de eerste quick-scans plaats voor landbouwers die deze zomer een activiteit willen uitwerken op of rond hun boerderij. Mieke Vergote leidde de gesprekken. Deze ervaren communicatie- en eventcoach begeleidde in de zomer van 2020 twaalf trajecten en deelde haar kennis over het organiseren van een activiteit deze winter in drie webinars.

Maandag vertelden de eerste drie landbouwers over hun idee voor een activiteit in de komende zomer. "Ik vond het een zeer boeiend gesprek. Mieke vroeg door over zaken waar ik zelf nog niet aan had gedacht en gaf ook leuke tips mee", reageerde een tevreden landbouwer na afloop.

 

Ook interesse in zo’n quick-scan?
 
Heb je ook interesse in zo'n quick-scan voor jouw zomeractiviteit? Vul dan voor 31 maart het inschrijvingsformulier in. We contacteren je ten laatste op 10 april met meer informatie over de quick-scan. Na het gesprek tijdens de quick-scan kan je aangeven of je interesse hebt in de extra begeleiding op maat. Twee landbouwbedrijven met een origineel idee én goesting om erin te vliegen, krijgen verdere opvolging.

> Info en selectiecriteria
> Geef je idee door!
 
WLVzomerWVL.PNG

Gekoppelde thema's & sectoren: Landbouwverbreding