NieuwsMuriël Derycke, Nele Dejonckheere, woensdag 27 januari 2021

Toeristisch-recreatieve zomerplannen op jouw bedrijf? Inagro kan je helpen!Artikels

Heb je plannen om komende zomer een belevingsvolle toeristisch-recreatieve activiteit te organiseren op of rond jouw landbouwbedrijf? Dan kan je misschien onze hulp gebruiken. Heb je interesse in gratis event- en communicatiebegeleiding? Of spreekt het je aan om samen met een aantal collega’s en een coach een belevingspad te ontwikkelen tijdens een lerend netwerk? Samen bouwen we aan een belevingsvolle zomer in eigen regio!  

Toeristisch-recreatieve zomerplannen op jouw bedrijf? Inagro kan je helpen!

Gratis event- en communicatiebegeleiding voor jouw activiteit!

Plan jij een activiteit voor deze zomer? Toets dan zeker je idee af met onze event- en communicatiecoach tijdens een quick-scan. Jij legt je idee uit aan onze coach, en in ruil krijg jij tips over de organisatorische aanpak en mogelijke communicatiekansen. Smaakt dat naar meer? Geef dat aan op het einde van het gesprek. Twee landbouwbedrijven met een origineel idee én goesting om erin te vliegen, krijgen extra begeleiding op maat.

> Info en selectiecriteria
> Geef je idee door!

2021-01-begeleiding.png

Doe mee aan het lab ‘Ontwikkel een belevingspad!'

Klassieke rondleidingen zijn leuk, maar misschien mag het ook wat meer zijn? Kindvriendelijker, actiever of competitiever … Ontwikkel in dit lab of lerend netwerk een heus belevingspad voor gezinnen op jouw boerderij. Denk daarbij aan een route op een plannetje en leuke opdrachten in een landbouweducatief kader. Jullie brainstormen met een kleine groep collega’s en onder begeleiding van een coach, werken de ideeën samen uit en krijgen daarnaast individuele coaching voor de vertaling van het speurconcept op jouw boerderij.

Spreekt dit je aan? Geef dan je naam door voor 28 februari via dit formulier. Vanaf maart komen we samen om te brainstormen.

> Bubbelbeleving op de boerderij? Ik doe mee!  

2021-01-bubbelbegeleiding.jpg

 

Zelf aan de slag? Laat je inspireren!
In het kader van het provinciale coronaherstelplan ondersteunde Inagro in de zomer van 2020 een twaalftal hoeves die een activiteit op hun boerderij organiseerden. Mieke Vergote, een ervaren communicatie- en eventcoach, begeleidde de zomeractiviteiten, sprokkelde de meest interessante informatie bijeen en deelde haar kennis in drie webinars. Laat je inspireren!

> Bekijk de webinars

 

Dit initiatief maakt deel uit van het coronaherstelplan van de Provincie West-Vlaanderen.

WLVzomerWVL.PNG

Gekoppelde thema's & sectoren: Landbouwverbreding