NieuwsGrauwet katrien, woensdag 17 mei 2017

Magazine introduceert tweede Week van de Korte KetenArtikels

Van 25 mei tot 5 juni is het zover. Dan is de Week van de Korte Keten aan haar tweede editie toe. West-Vlaamse hoeve- en streekproducenten zetten hun deuren wagenwijd open tijdens tal van uniek evenementen. Ze nemen consumenten mee in het verhaal achter hun product en geven je lekkere tips. Om de week in te luiden, lanceren Inagro, de POM West-Vlaanderen en Westtoer alvast een magazine.

Magazine introduceert tweede Week van de Korte Keten

De Week van de Korte Keten is een culinaire ontdekkingstocht in de Provincie West-Vlaanderen. Workshops in ambachtelijke ateliers, fietstochtjes met bijzondere stopplaatsen, picknicks tussen de fruitbomen of een blik achter de schermen van de hoeve… Hoeveproducenten laten de consument op een verrassende manier kennismaken met hun producten en hun stiel. Fijnproevers zullen ongetwijfeld duimen en vingers aflikken.


Ontdek het gloednieuwe magazine ‘Week van de Korte Keten’

coverweekkk.pngOm de boeiende week in te luiden, lanceerden de initiatiefnemers een gloednieuw magazine. Daarin laat de lezer zich meenemen op een 100% West-Vlaamse hoevepicknick, vertellen enthousiaste ondernemers hun eigen verhaal en geven we bovendien nog tal van lekkere tips voor een heerlijke dagje uit. Kortom, een magazine om bij te houden!


Op www.weekvandekorteketen.be vind je het volledige overzicht van de activiteiten. Je ontdekt er ook tips om jouw dagje uit onvergetelijk te maken.
Wens je het magazine te ontvangen? Stuur een mail naar nathalie.vinckier@inagro.be.

De Week van de Korte Keten is één van initiatieven waarmee Inagro landbouwers ondersteunt die hun hoeveproducten vermarkten via de korte keten onder het label 100% West-Vlaams.

Wens je meer info over de werking 100% West-Vlaams hoeve- en streekproducten? Neem contact op met Anneleen Dedeyne anneleen.dedeyne@inagro.be of 051 27 32 26.