NieuwsVandekerckhove Helena, donderdag 19 januari 2017

Tafelen in de WesthoekArtikels

'Tafelen in de Westhoek' wil dorps- en streekgenoten uit de Zuidelijke Westhoek dichter bij elkaar brengen en een warm tegengewicht bieden in de koude wintermaanden. Gezellig, kleinschalig, verrassend en smaakvol met een cultureel sausje zijn de trefwoorden.

Tafelen in de Westhoek

Een twintigtal hobbykoks ontvangen een groep mensen aan hun eettafel. In totaal kunnen zo'n 120 mensen aanschuiven. Het dessert wordt in een gezamenlijke ruimte in het dorp gegeten. Zo kunnen de deelnemers hun unieke ervaring met elkaar delen. De hobbykoks laten je proeven van hun familierecepten. Lokale hoeve- en streekproducten zijn de centrale elementen in het gerecht. Op vrijdag- en zaterdagavond wordt gestart om 18u30 (einde omstreeks 23u30), op zondag om 12u.


In elk dorp zijn er rondtrekkende artiesten die tijdens de maaltijd binnenvallen in de huizen voor een act van 20 minuten. Naast een heerlijke maaltijd krijgen de gasten ook een avondvullend cultureel programma aangeboden. Tijdens het dessert wordt op de slotlocatie als apotheose nog een extra optreden aangeboden. Wie waar en wanneer optreedt, blijft een verrassing!

 

>> Meer info en/of inschrijven!

Tafelen in de Westhoek is een samenwerking in het kader van Eetbaar Landschap tussen Inagro, CO7, het Centrum voor Agrarische Geschiedenis en de lokale KVLV-afdeling.

 

eetbaar landschap.jpg

>> Website www.eetbaarlandschap.eu

>> Volg ons op Facebook

As_4_West_Vlaanderen_zonder_VLM.png