Kennisuitwisseling en demonstratie

 

Met haar locatie nabij de producenten en afnemers van verse groenten vormt de Agrotopia dakserre een unieke locatie voor kennisuitwisseling en demonstratie. In de teeltafdelingen zullen innovatieve technieken en teeltmethoden in uitvoering te zien zijn. 

 

Nieuwe glastuinbouw- en stadstuinbouwtechnologieën zullen ook te bekijken zijn in onze demonstratieruimte, waar toeleveringsbedrijven hun laatste ontwikkelingen delen. 

Zelf demonstreren?

 

Hebt u als toeleveringsbedrijf voor de glastuinbouw en/of professionele stadstuinbouw interesse om uw innovaties in onze dakserre te demonstreren?

 

Neem dan contact op met Ine Pertry.

 

Agrotopia als voorbeeld voor de realisatie van een dakserre op een bestaand gebouw
 

De dakserre vormt ook een sprekend voorbeeld van meervoudig ruimtegebruik in een stedelijke omgeving. Agrotopia vormt dan ook een geschikte case study voor de realisatie van dergelijke projecten. 

De ervaringen opgedaan bij het ontwerp en de uitvoering van dit project worden gebundeld in een studiedocument. Dit draaiboek is bruikbaar bij de realisatie van toekomstige stadstuinbouwprojecten met meervoudig ruimtegebruik tussen verschillende partijen.