Smakelijk en veilig drinkwater is essentieel voor gezonde varkens. In een volgende studieclub bespreken we hoe je de kwaliteit van het drinkwater op jouw bedrijf het best kan optimaliseren. Welke bron is beschikbaar? Is ontsmetting noodzakelijk? Welke technieken zijn beschikbaar en haalbaar? Wat zal het mij kosten?

Sluit aan bij de studieclub drinkwaterkwaliteit

Die vragen en vele andere komen aan bod op onze volgende studieclub rond drinkwaterkwaliteit. Op basis van jouw analyseresultaten kan je samen met collega’s de voor- en nadelen van bestaande technieken overlopen en nagaan welke techniek op jouw bedrijf het meest kan renderen. Het doel is om drinkwater te bekomen dat voldoet aan alle kwaliteitseisen. Want veilig drinkwater is de basis voor de productie van gezonde varkens!

Ben je geïnteresseerd? Kom dan naar onze studieclub op donderdag 24 januari 2019 in ’t Gemeentehuis, Lostraat 1, 8600 Nieuwkapelle (Diksmuide). We starten om 19.45 u. Bijleren door kennis en ervaringen te delen met elkaar is een must. Inagro organiseert en modereert de studieclubs.

Heb je interesse om deel te nemen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Nathalie Nollet (nathalie.nollet@inagro.be), Stephanie Jonckheere (stephanie.jonckheere@inagro.be) of via het nummer 051 27 33 63. Eenmalige deelname is mogelijk.De studieclub kadert in het project ‘Tope Wroeten in de Westhoek’.

2019-01-10-DP-logoleadervives.png

Gekoppelde thema's & sectoren: Varkenshouderij