Ben je een gedreven people manager? Heb je ervaring in een operationele managementfunctie? Wil je graag aan de slag in een laboratorium? Dan is onze vacante functie 'labomanager' misschien wel iets voor jou. We bieden een uitdagende, voltijdse job aan in Roeselare (Beitem). Solliciteren kan tot en met 30 november.

Labomanager

De vacante job
Als labomanager maak je deel uit van het managementteam van Inagro. Je draagt de eindverantwoordelijkheid over de volledige operationele werking van het labo met analyses van grond, mest, water en gewassen. Je bent de drijvende kracht in de ontwikkeling en optimalisatie van laboprocessen.
Dankzij je coachende vaardigheden bereik je de KPI’s samen met je team van 25 labomedewerkers. Daarnaast voer een actief kwaliteitsbeleid en zorgt voor de veiligheid van de medewerkers.

 

Jouw profiel

 • Je hebt minstens 5 jaar ervaring in het managen van operationele
  opdrachten en productie-activiteiten.
 • Je bent een geboren people manager en bent communicatief sterk.
 • Je beschikt over een masterdiploma.
 • Kennis van scheikunde en/of ervaring in de gangbare kwaliteitssystemen in testlaboratoria is een must.
 • Affiniteit met land- en tuinbouw is een pluspunt.
 • Je hebt een passie voor de principes van LEAN management en streeft
  naar continue verbetering.
 • Je drukt je vlot uit in het Nederlands.

Je bent gedreven en creatief en brengt innovatieve ideeën aan. Je gaat respectvol om met mensen en middelen en kunt goed samenwerken. Je werkt efficiënt en resultaatgericht om de gemaakte afspraken en timing te behalen binnen het voorziene budget. Betrouwbaarheid en klantgerichtheid draag je hoog in het vaandel. Bovendien heb je aandacht voor kwaliteit, veiligheid en milieu.
 
 
Ons aanbod
We bieden een voltijdse job met een contract van onbepaalde duur en een interessant salarispakket. Je profiteert van een flexibele uur- en verlofregeling. Daarnaast krijg je maaltijdcheques, een hospitalisatie- en groepsverzekering en een fietsvergoeding. Je krijgt een functie in het managementteam van een professionele organisatie, met veel ruimte voor eigen aanpak, initiatief en  opleidingskansen.

Interesse? Solliciteer nu!
Inschrijven kan tot en met 30 november 2018 via onderstaand formulier.
Voor meer informatie kan je contact opnemen met HR-verantwoordelijke Roos Meulemeester via roos.meulemeester@inagro.be of 051 27 32 06. Als we jouw kandidatuur weerhouden, dan nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek.
Gekoppelde thema's & sectoren:

U kan zich helaas niet meer inschrijven.
Inschrijving : Labomanager