Wil je de marktkansen zoeken van economisch interessante innovaties in de land- en tuinbouwsector? Zijn marktanalyses en ketenontwikkeling voor jou gekend terrein? En wil je graag deel uitmaken van een jong en dynamisch team? Dan is onze vacante functie Business Developer iets voor jou. We bieden een uitdagende, voltijdse job aan in Roeselare (Beitem). Solliciteren kan tot en met 31 oktober.

Business Developer duurzame landbouwsystemen

Jouw job
In onderzoeksprojecten zet Inagro onder meer in op de ontwikkeling van nieuwe gewassen, producten en technieken. Die innovaties willen we vertalen naar economisch interessante initiatieven, zodat het landbouwsysteem en de handelsketen ermee aan de slag kunnen gaan.

  • Je focust op concrete innovaties, zoals de valorisatie van nieuwe gewassen of producten, de valorisatie van ecosysteemdiensten in de keten en de implementatie van nieuwe technieken.
  • In samenwerking met diverse stakeholders ontwikkel je scenario’s, businessmodellen of businesscases met een economische, ecologische en sociale dimensie. Je begeleidt ook de uitwerking ervan.
  • Voor de technische aspecten van de innovaties kan je rekenen op de ruime expertise van je collega’s en onze vele partners.

Onze verwachtingen

  • Je beschikt over een ingenieursdiploma (handelsingenieur, bio-ingenieur of industrieel ingenieur). Daarnaast heb je affiniteit met de land- en tuinbouwsector.
  • Dankzij je opleiding of werkervaring kan je businessmodellen ontwikkelen en die economisch verantwoorden. Je hebt ook ervaring in projectmanagement en kunt experimenten opzetten om businessplannen af te toetsen in de praktijk.
  • Vanuit je ondernemende en proactieve houding kan je zelfstandig co-creatietrajecten opstarten en begeleiden. Dankzij je communicatieve vaardigheden kan je geïnteresseerde partijen benaderen die met de gevalideerde businessplannen aan de slag willen gaan. Je bent een geboren netwerker en bezit de nodige presentatievaardigheden.
  • Je drukt je vlot uit in het Nederlands. Je hebt goede kennis van het Frans en het Engels. Je leest vlot en graag anderstalige vakliteratuur.
  • Je beschikt over een rijbewijs B en een eigen wagen.


Je bent gedreven en creatief en brengt innovatieve ideeën aan. Je gaat respectvol om met mensen en middelen en kunt goed samenwerken. Je werkt efficiënt en resultaatgericht om de gemaakte afspraken en timing te behalen binnen het voorziene budget. Betrouwbaarheid en klantgerichtheid draag je hoog in het vaandel. Bovendien heb je aandacht voor kwaliteit, veiligheid en milieu.


Ons aanbod
We bieden een voltijdse job met een contract van onbepaalde duur en een interessant salarispakket. Je profiteert van een flexibele uur- en verlofregeling. Daarnaast krijg je maaltijdcheques, een hospitalisatie- en groepsverzekering en een fietsvergoeding. Je krijgt een functie in het adviseursteam van een professionele organisatie, met veel ruimte voor eigen aanpak, initiatief en opleidingskansen.


Interesse? Solliciteer nu!
Inschrijven kan t.e.m. 31 oktober 2018 via onderstaand formulier. Voor meer informatie kan je contact opnemen met HR-verantwoordelijke Roos Meulemeester via roos.meulemeester@inagro.be of 051 27 32 06.

Gekoppelde thema's & sectoren:

U kan zich helaas niet meer inschrijven.
Inschrijving : Business Developer duurzame landbouwsystemen