Ben jij als ondernemer, onderzoeker of beleidsmaker geïnteresseerd in insectenkweek? Of ben je al actief in die beloftevolle sector? Noteer dan de jaarlijkse stakeholdermeeting insecten in jouw agenda.       

      
Stakeholdersmeeting insecten
Programma:

Inagro voert al enkele jaren onderzoek naar de haalbaarheid van insectenkweek in België. Dankzij enkele goedgekeurde projecten zit het onderzoek in een hogere versnelling. Op 12 december neemt Inagro de nieuwe infrastructuur voor insectenkweek officieel in gebruik.    

De mogelijkheden met insecten zijn talrijk en nemen toe. Daardoor groeit de interesse in diverse sectoren. De kleine beestjes zijn immers prima afvalverwerkers en bevatten hoogwaardige eiwitten, vetten en chitine. Ze worden al verwerkt in humane voeding en zijn sinds kort ook toegelaten in de aquacultuur. Zelfs cosmeticabedrijven en andere industriële verwerkers gebruiken de chitine uit insecten in allerlei toepassingen.

Tijdens deze tweede stakeholdersmeeting insecten delen experten uit de sector hun inzichten in verschillende thema's, waaronder economie, gezondheid, voeder en management. Daarnaast zijn er interactieve sessies met interessante en praktische uiteenzettingen voorzien.


Programma

SHprogramma1.jpg
SHprogramma2.jpg
SHprogramma3.jpg

Inschrijven is verplicht en kan via dit formulier

Praktisch:
Datum:
dinsdag 12 december 2017
Begintijd:
09u30
Eindtijd:
17u00
Locatie:
Inagro
Kostprijs:
Gratis
Inschrijven:
 
Schrijf je in via www.inagro.be/inschrijven
Gekoppelde thema's & sectoren: Insectenkweek