Niet te koud, niet te warm... Op zondag 25 juni was het weer ideaal voor een nieuwe editie van het Rozenfeest. Om de twee jaar, op de laatste zondag van juni, organiseren Inagro en de Provincie West-Vlaanderen het evenement in de Rozentuin in Kortrijk. Op die dag zetten we de rozen op een feestelijke manier in de kijker. Dit jaar beleefden bezoekers de feeërieke tuinsfeer tussen geurende rozen en prachtige kabouters. Heel wat rozen- of tuinliefhebbers haalden er hun hart op!

Geslaagd Rozenfeest

Een feeërieke tuinsfeer tussen geurende rozen en prachtige kabouters, een stukje nostalgie, theeparty's en leuke tuinfeestjes... Onder het thema "Rozenfeest met een vleugje nostalgie" verwelkomden we meer dan 1500 bezoekers op het tweejaarlijkse evenement in de Rozentuin van Kortrijk. Zondag 25 juni stond voor jong en oud volledig in het teken van de rozen.

 

Deelnemers lieten zich verrassen door demonstraties bloemschikken, gezonde cocktails maken en thee bereiden. Ze bewonderden de houten paddenstoelen en originele kabouters en genoten van een swingend aperitiefconcert. De kleinsten konden zich uitleven met een parcours zakspringen en het vlot op de vijver. Heel wat tevreden bezoekers gingen naar huis met een roos.

 

Wie zijn of haar origineelst versierde hoed of wandelstok liet zien, maakte kans op één van de mooie cadeaubonnen! De rozentuin fleurde op met hun prachtige en vooral originele creaties. De vijf winnaars zijn Davy Baert, Lieve Desloover, Patricia d’Haene, Annabel Deldaene en Elke Demeulemeester. Zij krijgen eerstdaags een waardebon van 15 euro toegestuurd voor hoeveproducten. Proficiat!

Rozentuin_collage_winnaars2017.png

Gekoppelde thema's & sectoren: Bedrijfsintegratie | Landbouw In Zijn Omgeving