Living lab
Demonstratie
In de kijker
23.10.19 - Agrotopia-update oktober 2019

Eind vorig jaar ging de bouw van onze nieuwe onderzoeksserre Agrotopia op het dak van de kistenloods van REO Veiling van start. In deze Agrotopia-update houden we je op de hoogte van de vorderingen met een beeld van de werken. We brengen ook het tweede thematische interview uit de reeks van zes. Georges Van Keerberghen (ondervoorzitter Boerenbond) en Paul Demyttenaere (algemeen directeur REO Veiling) gaan dieper in op de uitdagingen en de toekomst van de glastuinbouw en de rol die Agrotopia daarin kan spelen.  

16.09.19 - Agrotopia-update september 2019

Eind vorig jaar ging de bouw van onze nieuwe onderzoeksserre Agrotopia op het dak van de kistenloods van REO Veiling van start. In de Agrotopia-updates houden we je op de hoogte van de vorderingen met een beeld van de werken. We lichten in dit nieuwsbericht ook het Vertihydro-project toe.    

Er zijn geen items om te tonen.
Financiers

Agrotopia wordt gerealiseerd met de steun van Inagro, Provincie West-Vlaanderen, de Vlaamse overheid via het Vlaams Landbouwinvesteringsfonds, REO Veiling en Europa via het EFRO Vlaanderen programma. Het project Crop on Top ontvangt 900.000€ via het EFRO Vlaanderen programma.