DE VALLEIHOEVE - Huise

Melkvee en akkerbouw, hoevewinkel (hoeve-ijs, grondwitloof, aardbeien), hoeveterras, Valleigolf, boerderijbezoeken op maat van klein en groot. Verjaardags-, communie- of lentefeesten (met klasgenoten), seminarie, teambuilding en zaalverhuur.Lid van de netwerken ‘Beleef de Boerderij’, 'de wereld van Pierlepein' en ‘Lekker Oost-Vlaams’.

    

De ValleihoeveFamilie Devaere - Van CaesterRooigemstraat 159750 Huise (Zingem)www.valleihoeve.be

        
 

Voor 1 juni 2018 inschrijven viae-mail valleihoeve@edpnet.beof in de hoevewinkel (maandag, dinsdag, woensdag, zaterdag en zondag van 14 u tot 20 u)

       

 

Na contact bevestig je je deelname door het bedrag over te schrijven op rekeningIBAN BE86 6528 5162 7750 – BIC-code HBKABE22

  • 15 euro/pp (10–100+ jaar)
  • 8 euro/pp (3-9 jaar; t.e.m. 2 jaar GRATIS)

Vermelding: Vaderdag + aantal volwassenen/kids + voornaam papa     

 

Onthaal van 8.30u tot 10u       

  Bij goed weer start iedereen met een spel 'Valleigolf' in de weide tussen de koeien. De picknickplaats is een tussenstop in de weide met een ontbijtknapzak. Breng zeker een picknickdeken, aangepaste kledij en laarzen mee. Bij slecht weer is er een ontbijtbuffet in de smulschuur en krijg je een tegoedbon voor de Valleigolf.Voor de kinderen is er speelplezier op de binnenkoer van de hoeve.

Voor of na het ontbijt kan je een prachtige natuurwandeling maken in de dorpen Huise, Mullem en Wannegem-Lede. Een bewegwijzerde wandelroutekaart 'Rooigemsebeek' is verkrijgbaar.

Het buitenterras of de smulmuur zijn in de namiddag open. Geniet er van huisbereide desserten. 

Manage pages within the site.

DE VALLEIHOEVE