Text/HTML

DE VALLEIHOEVE - HUISE (ZINGEM) - Volzet

Melkvee en akkerbouw, hoeve ijs, grond witloof, aardbeien, hoevewinkel, boerderijbezoeken op maat van klein en groot, Valleigolf, hoeveterras. Verjaardag- en communiefeesten met klasgenootjes, seminarie, teambuilding en zaalverhuur.Lid van de netwerken ‘beleefdeboerderij’, 'de wereld van Pierlepein' en ‘Lekker Oost-Vlaams’.

    

De ValleihoeveBoer Herman Devaere en de twee dochters Emma en AstridRooigemstraat 159750 Huise (Zingem)www.valleihoeve.be

        
 

Inschrijven voor 31 mei 2017 viae-mail valleihoeve@edpnet.beof in de hoevewinkel (maandag, dinsdag, woensdag, zaterdag en zondag van 14u tot 20u)

       

 

Na contact bevestig je je deelname door het bedrag over te schrijven op rekeningIBAN BE86 6528 5162 7750 – BIC code HBKABE22

  • 15 euro/pp (10–100+ jaar)
  • 8 euro/pp (3-9 jaar; t.e.m. 2 jaar GRATIS)

Vermelding: vaderdag + aantal volwassenen/kids + voornaam papa     

 

Onthaal van 8.30u tot 10u       

  Bij goed weer start iedereen met een spel 'Valleigolf' in de weide tussen de koeien. De picknickplaats is een tussenstop in de weide met een ontbijtknapzak. Breng zeker een picknickdeken, aangepaste kledij & laarzen mee. Bij slecht weer is er een ontbijtbuffet in de smulschuur en krijg je een tegoedbon voor de Valleigolf.Voor de kinderen is er een speelplezier op de binnenkoer van de hoeve.Het buitenterras of de smulmuur zijn in de namiddag open. Geniet er van huisbereide desserten. Voor of na het ontbijt kan je een prachtige natuurwandeling maken in de dorpen Huise, Mullem en Wannegem-Lede. Bewegwijzerde wandelroutekaart 'Rooigemsebeek' kan je krijgen.

Manage pages within the site.

DE VALLEIHOEVE