Text/HTML

 

Beleef het verhaal van grond tot mond!

 


          
 

22 september 2016 om 19u30 - VOLZET

Leef je uit met groenten (workshop)

Chef-kok: Ellen Vauterin (Smaakambassadeur Ambiance)
Locatie: ’t Glazen Huis, Moorsledestraat 1, Oostnieuwkerke
Deelnameprijs: 20€/pp (incl. 7-tal creaties en dranken)

         
Meer info

          
   





 

26 september 2016 om 19u00 - VOLZET

Creatief met de oogst uit de boomgaard (workshop)

Chef-kok: Foodie Jozefien Ryckx (www.goestjes.be)
Locatie: Hoeve Siam, Maaltestedestraat 137, Zillebeke          
Deelnameprijs: 15€/pp (Incl. recepten en 3kg fruit)
           
Meer info
                     

            

5 oktober 2016 om 19u00

Hertenvlees anders bekeken (demonstratie)

Chef-kok: Paul De Soete (www.desoete-cooking.be)   
Locatie: Hertenfinesse, Gistelsesteenweg 597, Oostende
Deelnameprijs: 35€/pp (Driegangendiner inclusief dranken)

Meer info

          

     

   

11 oktober 2016 om 19u00

Smaakworkshop met herfstgroenten van bij ons (demonstratie)

Locatie: Rabarberhoeve Het Warandehof, Elzendammestraat 11, Gijverinkhove
Deelnameprijs: 34€/pp (7-tal creaties inclusief dranken)

Meer info

 


 

Schrijf je snel in, de plaatsen zijn beperkt!  

Meer info: onthaalopdeboerderij@inagro.be