Ben je benieuwd naar de mogelijke toepassingen van drones op jouw bedrijf? Ben je op zoek naar de juiste partner? Dan is Drone West iets voor jou. Leg contacten op de beurs met dronedienstverleners, luister naar boeiende getuigenissen op de conferentie of laat je inspireren door de demo’s. Mis dit unieke evenement niet!

Drone West: hét event rond professioneel dronegebruik met beurs en demo's
Op 5 september organiseren POM West-Vlaanderen, TUA West, Inagro en VIVES een event rond het gebruik van drones in Vlaanderen. Het event wil enerzijds inspireren en informeren over een technologie en sector waarvan veel verwacht wordt. Anderzijds worden het bestaande aanbod op vlak van dronetechnologieën en eindgebruikers uit verschillende sectoren samengebracht.
 
Naast generieke topics als wetgeving en aantal ontwikkelingen op vlak van onderzoek ligt de focus vooral op het in beeld brengen van inspirerende concrete cases. Daarom worden er voor vier sectoren parallelle sessies georganiseerd: landbouw, bouw, offshore en logistiek. Het event sluit af met demonstraties die voor iedereen toegankelijk zijn.
 
Het doelpubliek van Drone West zijn droneoperators, dronetechnologiebedrijven, starters, eindgebruikers, onderzoekers en kennisinstellingen. Landbouwers met ideeën en interesse voor dronetechnologieën en toepassingen zullen zeker hun honger kunnen stillen. Heb je interesse in het gebruik van drones binnen je eigen bedrijf? Kom dan zeker een kijkje nemen! je eigen bedrijf? Kom dan zeker een kijkje nemen!

Mis dit unieke event niet! Schrijf je vandaag nog in als bezoeker of standhouder!


Programma

 • 13.00 u - 20.00 u: Doorlopende beurs met professionele drone dienstverleners
 • 13.00 u: Ontvangst
 • 13.30 u: Verwelkoming - dhr. Jasper Pillen, woordvoerder Minister van Mobiliteit Bellot. Plenaire sessie met exclusieve voorstelling studie Belgische drone industrie (PWC- Agoria) gevolgd door debat
 • 14.30 u: Pauze - Bezoek beurs
 • 15.00 u: Break-out sessies rond volgende thema's:
  • Smart farming
  • Smart construction
  • Smart offshore
  • Smart logistics
 • 16.40 u: Plenaire voorstelling visie drones West-Vlaanderen - gedeputeerde voor Economie Jean de Bethune
 • 17.00 u: Beursbezoek, netwerkmoment en demo's
 • 20.00 u: EindePraktisch
Het event zal plaatsvinden op 5 september 2018 op de site van VIVES Brugge (Xaverianenstraat 10, 8200 Brugge) van 13u tot 20u. Bezoekers betalen 65 euro per ticket, klik hier om in te schrijven als bezoeker.

Voor meer informatie rond dit event klik hier of contacteer Charlotte Destoop (TUA West) via +32 (0)56 140 140 of charlotte.destoop@tuawest.be

Wil je meer weten over precisielandbouw? Contacteer Jonathan Van Beek.
E jonathan.vanbeek@inagro.be.
T 051 27 32 09

 

2018-07-04-ML-dronewestbanner.jpg

Drone West is een initiatief van de POM West-Vlaanderen, TUA West, Inagro en VIVES. Het kadert binnen de uitvoering van West Deal, het economisch beleidsplan van de Provincie West-Vlaanderen.

Gekoppelde thema's & sectoren: Smartfarming